Gå til indhold
image

Nyt og stærkere socialt beredskab i Lejerbo Kbh

Oprettet:  19-07-2017

Lejerbo København opgraderer sin boligsociale strategi med et nyt og stærkere socialt beredskab, der træder i kraft til efteråret.

Målet med det nye beredskab er at styrke den tryghedsskabende indsats i udsatte afdelinger og sørge for at hjælpen bliver mere målrettet og når hurtigere frem.


Det nye beredskab er blevet til i et samarbejde mellem Lejerbo København og SSP (skole, socialforvaltning og politi) og består af medarbejdere med solidt kendskab til initiativer med tryghedsskabende effekt. Beredskabet vil arbejde tæt sammen med afdelingsbestyrelser og varmemestre samt frivillige i de afdelinger, hvor opgaver skal løses således at indsatsen bliver godt funderet og til gavn for fællesskabet.


- Det er meget tilfredsstillende at vi nu får et stærkt fagligt beredskab, der kan træde til, når der af den ene eller anden grund opstår uro i en afdeling. Et effektivt og hurtigt agerende beredskab er væsentligt for at opnå resultater. Ikke kun ved kriminalitetsforebyggelse og børne-ungeproblemer men også ved naturfænomener som skybrud og oversvømmelser er en hurtig indgriben med til at forebygge skader og skabe tryghed hos beboerne i de ramte afdelinger, siger organisationsformand Jan Hyttel.


Ved et arrangement den 29. august indvier organisationsformanden det nye beredskab.Til stede ved indvielsen vil også være sekretariatschef for SSP i København, Tommy Laursen, som vil holde et oplæg med titlen ”Lejerbo Københavns beredskab set i et myndighedsperspektiv”.


Der er udarbejdet risikoprofiler og sårbarhedsanalyser på Lejerbo Københavns boligafdelinger. Analyserne vil blive præsenteret ved indvielsen og derefter runddelt til afdelingsbestyrelserne.


Alle afdelingsformænd og ledende varmemestre i Lejerbo København er inviteret til at deltage i indvielsen af det nye beredskab. Invitationerne er i sidste uge udsendt sammen med programmet via en mail fra chefen for Lejerbo Københavns sociale indsatser, Mette Frances Johannesson, som selvfølgelig også vil være til stede ved indvielsen.


Indvielsen finder sted i Lejerbos hovedkontor på Gammel Køge Landevej i Valby den 29. august kl. 16-17.

Ved arrangementet bliver der serveret champagne, vand og snack.Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo