Gå til indhold
image

Lejerbo København holder ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 28. juni

Oprettet:  13-06-2017

Lejerbo Københavns organisationsbestyrelse har indkaldt til ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Det finder sted onsdag den 28. juni kl. 19 i Gyldenrisparkens selskabslokaler, Amagerbrogade 262, 2300 Amager.

Det ekstraordinære repræsentantskabsmøde er indkaldt af organisationsbestyrelsen med henblik på at orientere og få repræsentantskabsmødets politiske tilslutning til at opsige administrationsaftalen med Lejerbo Danmark og derefter enten at forhandle en ny og bedre administrationsaftale igennem – eller at finde et nyt administrationsselskab.


Baggrunden herfor er, at der igennem det sidste halve år har været en række begivenheder som har svækket bestyrelsens tillid til administrationsselskabet Lejerbo Danmark.


Sagerne har især handlet om Lejerbo Københavns renoveringer og nybyggerier, hvor administrationen og byggeledelsen ikke i tilstrækkelig grad har varetaget Lejerbo Københavns interesser og i nogle tilfælde har handlet yderst kritisabelt.


Det er organisationsbestyrelsen stærkt utilfredse med og derfor indkalder organisationsbestyrelsen til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde. I den forbindelse udtaler organisationsformand Jan Hyttel følgende:


-Bestyrelsen har taget dette drastiske skridt, fordi sagerne har været så alvorlige og med mulighed for så potentielt store økonomiske tab for vores økonomi, at vi enten må finde en anden administrator eller indgå en helt anden administrationsaftale med Lejerbo Danmark, så vi sikres afgørende indflydelse på vores byggesager, på egenkapital og på tilrettelæggelsen af vores egen drift og administration.


Jan Hyttel understreger, at organisationsbestyrelsen har været glade for samarbejdet med det øvrige Lejerbo, og at bestyrelsens første prioritet er at indgå en ny administrationsaftale med Lejerbo, men hvis det ikke er muligt på tilfredsstillende vis, må organisationen finde en ny administrator, eller danne egen administration.


Bestyrelsen henstiller til repræsentantskabet om at bakke op om bestyrelsens beslutning og vil på mødet redegøre grundigt for situationen.


Indkaldelsen til det ekstraordinære repræsentantskabsmøde er udsendt til repræsentantskabet via mail/brev. Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo