Gå til indhold
image

Lejerbos personale på studiebesøg i Hvide Snit på Christianshavn

Oprettet:  23-06-2017

Besøget var et led i Lejerbos årlige personalekonference som blev holdt i København den 16. juni. Også Gyldenrisparken og Sluseholmen havde besøg af konferencedeltagerne.

Hvert år afholder Lejerbo en stor personalekonference, hvor administrative medarbejdere og lokalinspektører fra hele landet samles for at diskutere et særligt tema. I år blev personalekonferencen holdt i København og der var i programmet indlagt studiebesøg i udvalgte københavnske boligområder, heriblandt afd. 218-0 Hvide Snit, som ligger i Strandgade på Christianshavn.


De besøgende blev vist rundt af repræsentanter for Hvide Snits afdelingsbestyrelse.Der var rigtig meget at vise frem i Hvide Snit, som i de senere år har fået mange fornyelser. De besøgende fik set afdelingens nye altaner og terrasser, hvor beboere nu kan nyde udendørslivets glæder og den flotte udsigt til vandet.


Nyrenoveret legeplads med overdækket boldbur og støjisoleret 

underlag. Volden omkring legepladsen har fået ny beplantningHvide Snit har højbed med urter, som beboere kan plukke af og bruge

til pynt i hjemmet eller til maden - alle urter er spiselige


Deltagerne fik også set afdelingens nyrenoverede legeplads og der blev tid til en gåtur på kajen, hvor den gamle slidte asfalt er blevet erstattet af ny miljøvenlig belægning sådan at kaj arealet fremstår mere lyst og venligt, hvilket var formålet med renoveringen. Og så blev afdelingens højbed med spiselige urter og blomster beundret af Lejerbos personale, som også fik plukket og snust til flere af de velduftende planter.


Herudover var deltagerne en tur forbi ejendomskontoret, hvor de fik hilst på afdelingens varmemester Kenneth Pedersen.


På turen rundt i afdelingen blev der ført mange gode samtaler om, hvordan hverdagslivet leves i Hvide Snit og hvor lang tid det tager at få en bolig i afdelingen, der blev også fortalt om beboerdemokratiet og bestyrelseslokalet blev vist frem.

Der var også en beboer, som fremviste sin lejlighed og fortalte, at hun var glad for at bo i boligafdelingen.


Også andre boligafdelinger i Lejerbo København fik personalebesøg. Blandt andet Gyldenrisparken på Amager og Sluseholmen i Valby. De mange konferencedeltagere var blevet delt op i mindre hold, inden de i bus blev kørt rundt til de forskellige boligområder. 


Tekst: Karen Vistesen

Foto: Svend AndersenKommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo