Gå til indhold
image

God trivsel hos Lejerbo Københavns ejendomsfunktionærer

Oprettet:  07-03-2017

Medarbejderne på Lejerbo Københavns ejendomskontorer trives generelt rigtig godt på deres arbejde. Det viser Lejerbos trivselsmåling for 2016.

Det er positive resultater, Lejerbo København har fået i årets trivselsundersøgelse. Der er en markant fremgang i trivslen på ejendomskontorerne og hvad angår de ansattes tilfredshed med selve jobbet ligger karakteren i top – også højere end i resten af Lejerbo.


Undersøgelsen er baseret på, at medarbejderne skulle besvare spørgsmål om deres arbejdsplads og hvordan de har det på arbejdet. 52 medarbejdere har takket ja til invitationen om at deltage i undersøgelsen. Gruppen består både af varmemestre, ejendomsfunktionærer og elever.


De endelige resultater er fordelt på disse områder: Tilfredshed på jobbet, helbred, dine arbejdsopgaver og udviklingsmuligheder, dine værktøjer til at løse opgaverne samt feedback og ledelse.


Det er især på områder som ledelse, samarbejde og information om vigtige beslutninger, ændringer og fremtidsplaner i god tid, der har udløst høje karakterer hos medarbejderne.


Når det gælder psykisk arbejdsmiljø og stress har der været fremgang og stressniveauet i Lejerbo København er lavere end i resten af regionen. 22 procent af de ansatte i København har været udsat for trusler om vold på arbejde, og selv om tallet er faldet i forhold til sidste trivselsundersøgelse i 2011, er det for højt. Det er et af de opmærksomhedspunkter, som der skal gøre noget ved, for selvfølgelig skal det være trygt for medarbejderne at gå på arbejde.  


Overordnet set er medarbejderne dog glade og det glæder forretningsfører i Lejerbo København Steffen Boel Jørgensen.


- Jeg er rigtig glad for, at trivsel og tilfredshed med jobbet scorer så højt. Det fortæller noget om, at vores medarbejdere på ejendomskontorerne synes, at samarbejdet er godt. Vi har formået at skabe god trivsel samtidig med at vi har effektiviseret og tilpasset driften til de nye tider – og medarbejderne været igennem mange forandringer, så det siger rigtig meget om vores organisation i det hele taget. Vores strategi med at inddrage medarbejderne i arbejdet med at strømline driften har vist sig at give bonus, og det er glædeligt at se, at når vi gør tingene sammen, så smitter det af på trivsel og arbejdsglæde, siger Steffen Boel Jørgensen.  Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo