Gå til indhold
image

Husk BL weekendkonferencen om byer for alle

Oprettet:  08-02-2017

Almene Boligforeningers Landsorganisation 1. kreds inviterer ansatte og beboervalgte fra kredsens boligorganisationer, herunder Lejerbo København, til at deltage i konferencen Byer for alle. Hvis du vil med, så er det nu du skal melde dig til.

Konferencen holdes 18.-19. marts 2017 på Konventum, LO-skolens konferencecenter, Gl. Hellebækvej 70 i Helsingør.


Som medlem af afdelingsbestyrelse eller repræsentantskab i Lejerbo København er du velkommen til at deltage i konferencen. Programmet byder på mange spændende indlæg og workshops, hvor du kan få inspiration til dit bestyrelsesarbejde og møde beboerdemokrater fra andre boligorganisationer i København.


Under overskriften ”Byer for alle” sætter konferencen fokus på de almene boligers rolle i byudviklingen og fællesskabet i fremtidens byer i København og på Frederiksberg.


På konferencen vil du bl.a. møde Københavns socialborgmester Jesper Christensen, BL’s administrerende direktør Bent Madsen og socialudvalgsformand på Frederiksberg Pernille Høxbro.


Du får mulighed for at debattere med de øvrige konferencedeltagere om de emner, som bliver bragt op under diskussionerne i salen.


Der bliver afholdt 6 workshops på konferencen i Helsingør og når du tilmelder dig kan du prioritere de workshops som du ønsker at deltage i. Temaerne for hver enkelt workshop fremgår af programmet som følger med invitationen.


Der bliver også mulighed for at høre højskolemanden Niels Ole Frederiksens bud på hvordan du kan fremme kreativitet, opfindsomhed og viljestyrke til at gennemføre de mål du og din bestyrelse gerne vil føre ud i livet.


Konferencen byder lørdag aften på en dejlig middag med buffet og under middagen bliver der rig lejlighed til at snakke videre om konferencens emner og øvrige begivenheder.


Tilmelding og pris

Fristen for tilmelding til weekend konferencen er onsdag den 1. marts 2017. Tilmelding kan ske ved at sende en mail til Lejerbos kursusafdeling kursus@lejerbo.dk


Det koster 3.200 kr. per person at deltage i konferencen. Det er organisationen der betaler for deres medlemmer. For afdelinger betaler den enkelte afdeling for deres medlemmers deltagelse. Men medlemmer dvs. organisationer med færre end 100 lejlighed i alt, kan deltage med 2 deltagere på konferencen uden at betale deltagergebyr.


Læs mere om konferencen, se program og tilmeldingsblanket på BL's hjemmeside.


Tekst af Karen Vistesen. Foto af BL
Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo