Gå til indhold
image

Medarbejdermøde om Lejerbo Københavns aktuelle situation

Oprettet:  13-11-2017

Organisationsbestyrelsen og ansatte i Lejerbo Københavns forvaltning har afholdt et møde, hvor man drøftede den aktuelle situation i Lejerbo København og organisationsformand Jan Hyttel fortalte om administrationsforhandlingerne.

Torsdagsmødet er fast ugentligt ritual i Lejerbo Københavns forvaltning, som holder til i Lejerbos hovedkontor på Gammel Køge Landevej i Valby.

 

Torsdagsmødet i sidste uge 9. november var en god anledning for organisationsbestyrelsen til at komme på besøg og fortælle medarbejderne om den aktuelle situation og ikke mindst om hvordan det går med administrationsforhandlingerne, et emne som optager forvaltningens ansatte meget.


Det lange sagsforløbOrganisationsformand Jan Hyttel fortæller medarbejderne om sagens forløb

På mødet fortalte organisationsformand Jan Hyttel om de sager, der i juni førte til at Lejerbo København opsagde sin administrationsaftale med Lejerbo Danmark. Han redegjorde for arbejdet i forhandlingsudvalget, som siden sommer har forsøgt at få enderne i en ny og bedre administrationsaftale med Lejerbo Danmark til at hænge sammen.


Han forklarede også om de ønsker organisationsbestyrelsen har til en ny aftale. Blandt andet at det skal være organisationsbestyrelsen der har beslutningsmyndigheden i alle vigtige sager, der vedrører Lejerbo København, herunder er den reelle bygherre ved alle renoveringer og nybyggerier i Lejerbo København. Det skal være beboerdemokratiet, der sidder for bordenden, sagde Jan Hyttel.

Desuden har et vigtigt krav været, at alle forvaltningens medarbejdere skal omfattes af en ny administrationsaftale.


- Det har været en lang og ikke ligefrem let proces, vi har været igennem, men den har været nødvendig. Det handler jo om at passe godt på Lejerbo København, på beboerdemokratiet og lejernes penge. Det er uhyre vigtigt at vi får en administration, som vi har tillid til, sagde Jan Hyttel.


Lejerbo København skal nok klare sig

Formanden oplyste, at forhandlingsudvalget har afsluttet sit arbejde og at resultatet af forhandlingerne snart vil blive meldt ud, men at der er nogle ting som bestyrelsen lige skal drøfte, før det kan ske. Der vil komme en udmelding efter weekenden.


Det var ikke kun Jan Hyttel, men også organisationsbestyrelsesmedlemmerne, Kirsten Bjørton, Ann Urbrand og Marianne Jørgensen samt Flemming Georg, der havde afsat god tid til at møde de ansatte og besvare deres spørgsmål.


Det var forretningsfører Steffen Boel Jørgensen, der var ordstyrer ved mødet og det var også ham, der rundede mødet af med ordene om, at Lejerbo København nok skal klare sig.


Medarbejdermødet blev holdt i Lejerbos store mødelokale og varede i to timer. Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo