Gå til indhold
image

Lejerbo København på vej ud af Lejerbo Danmark

Oprettet:  13-11-2017

Lejerbo Københavns bestyrelse har i dag 13. november meddelt administrationsselskabet Lejerbo, at man ikke anser det for muligt, at finde et forlig om en ny administrationsaftale.

Bestyrelsen vil derfor indstille til repræsentantskabet at udmeldelsen, som blev vedtaget på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i juni, bliver gennemført pr. 30 juni 2018. 


Bestyrelsen begrunder i en mail udsendt i dag til repræsentantskabet og alle ejendomsfunktionærer i Lejerbo København deres beslutningen med, at Administrationsselskabets hovedbestyrelse overhovedet ikke har villet drøfte en vedtægtsændring om sammensætningen af administrationsselskabets hovedbestyrelse, at der ikke er sket tilstrækkelige fremskridt i sagen om Oliebladsgade og ikke mindst fraværet af tiltag fra administrationsselskabet til at genopbygge tilliden. Lejerbo København vil nu fremsende stævning mod Administrationsselskabet for dårlig rådgivning i Oliebladsgadesagen og med krav om erstatning.


I mailen, som er underskrevet af organisationsformand Jan Hyttel og forretningsfører Steffen Boel Jørgensen, står der, at Lejerbo Københavns bestyrelse sideløbende har undersøgt mulighederne for administration andre steder og at denne indsats vil nu vil fortsætte med forstærket kraft.


- Vi forventer, at vi til repræsentantskabsmødet i december kan sige meget mere herom, men vi er overbeviste om, at vi kan finde en ny administrator, der kan opfylde de krav vi ikke har kunnet få opfyldt i Lejerbo, og at det kan nås i god ro og orden inden udmeldelsen effektueres 30. juni 2018, lyder det i mailen.


Udmeldelsen af Lejerbo får umiddelbart ingen konsekvenser for Lejerbo Københavns boligafdelinger, driften forsætter som hidtil med det ansatte personale og inden for de vedtagne budgetter. Bestyrelsen vil også hurtigst muligt iværksætte en overflytning af forvaltningsgruppen i Valby fra administrationsselskabet til Lejerbo København.


Alle de ansatte i forvaltningsgruppen i Valby er blevet tilbudt at komme med, og bestyrelsen håber også, at en række andre medarbejdere i Lejerbo kan følge med.


Bestyrelsen indkalder til et særskilt møde med ejendomsfunktionærerne snarest.


Det er repræsentantskabet som skal endeligt godkende at Lejerbo København melder sig ud af Lejerbo. Der er repræsentantskabsmøde i Lejerbo København den 6. december.Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo