Gå til indhold
image

Rejsegilde på Dortheavej

Oprettet:  21-01-2017

Lejerbo København er nu nået så langt med byggeriet på Dortheavej at der torsdag den 19. januar kunne holdes rejsegilde på byggepladsen.

Der var hejst dannebrog og tre kranse på en stang, da der torsdag eftermiddag blev holdt rejsegilde på Lejerbo Københavns nye flotte og ambitiøse boligbyggeri på Dortheavej i Københavns Nordvest kvarter.


Byggeriet rummer 65 nye bæredygtige almene familieboliger fordelt på fem etager. Selve byggeriet er formet som en bue der slangeagtigt bugter sig langs Dortheavej.


Det er tegnestuen BIG Bjarke Ingels Group som er mester for det flotte og meget anderledes boligbyggeri og der er tænkt rigtig meget over lysindfaldet for både de kommende beboere og for naboerne. Byggeriet indeholder forskellige lejlighedsstørrelser med spændende indretningsmuligheder i flere niveauer. Alle lejlighederne får altan eller en terrasse.


Det var en glad organisationsformand Jan Hyttel, som på bygherrens vegne, kunne holde en tale til rejsegildet på byggepladsen. Han takkede de fremmødte samarbejdspartnere; arkitekter, entreprenør, projektledere og især håndværkerne for fælles indsats og et godt samarbejde om udviklingen af det spændende byggeprojekt på Dortheavej.Jan Hyttel bød velkommen til rejsegildet på Dortheavej

- Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer alle sammen. Der har været forhindringer undervejs, men dem har vi løst i fællesskab, og jeg synes vi idag kan være glade og stolte af indsatsen. Inden længe vil byggeriet stå færdigt og det vil blive Dortheavejs flotteste boligbyggeri og et sted mange gerne vil bo. Byggeriet falder helt i tråd med Lejerbo Københavns byggestrategi, som er, at vi ikke kun bygger flotte huse men også hjem, hvor beboerne kan føle sig trygge og er glade for at bo og til en husleje som er til at betale, sagde Jan Hyttel.


Per Bo Madsen, projektleder i BIG  Bjarke Ingels Group, var heller ikke i tvivl om at det bliver et unikt boligbyggeri, der kommer til at løfte hele kvarteret. Han fortalte om arbejdet med at få nybyggeriet til at hænge sammen med de øvrige bygninger i området og fremhævede sin tale det gode samarbejde der har været mellem Lejerbos byggeafdeling/organisationsbestyrelse om det ambitiøse projekt.


Der blev også holdt tale af projektchef Mads Gjesing fra CJ Group Aarhus, der er hovedentreprenør på byggeriet. Han takkede håndværkerne for deres indsats og fremhævede at der har været en god styring af de opgaver som skal løses på et så stort byggeprojekt.


Lejerbos landsformand Bent Jacobsen, der havde taget turen fra Kolding til København for at deltage i rejsegildet, gav ros for at have skabt et fremsynet alment boligprojekt, der både er smukt og meget anderledes. Han takkede håndværkere og Lejerbos samarbejdspartnere for et flot stykke arbejde. Landsformanden sluttede sin tale med at ønske bygherre Lejerbo København tillykke med byggeriet.Der var pølser, øl og vand til rejsegildet, som først og fremmest er en håndværkerfest


Rejsegildet blev naturligvis fejret med hurraråb og servering af pølser, øl og vand til håndværkerne og de indbudte gæster, der bl.a. talte Lejerbos administrerendedirektør Palle Adamsen og udviklings- og byggechef Gerti Axelson samt repræsentanter fra Lejerbo Københavns organisationsbestyrelse.


De nye boliger på Dortheavej forventes at stå klar til indflytning i september 2017.


Tekst og billeder af Karen VistesenKommentarer

 • mulighed for at få 3,4 værelses lejlighed

  Hej Er der mulighed for at jeg kan få en bolig med 4 og 5 værelse.OG HVAD SKAL JEG GØRE? Er der nogle ledige boliger tilbage? KAN i HJÆPE MED MED DET. Jeg har lige tilmeldt mig som medlem. på forhånd tak

  Balen
  19-02-2017
 • Til Balen

  Hej Balen Hvis du har spørgsmål til udlejning af boligerne, så kontakt vores Kundeservice. Enten på kundeservice@lejerbo.dk eller på 70 12 13 10. /Lise

  Lise, Lejerbo
  20-02-2017
Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo