Gå til indhold
image

Nina Delfour er ny personlig assistent i Lejerbo

Oprettet:  09-08-2016

Nina Birkkjær Delfour fra afdelingen i Meinungsgade tiltrådte den 1. juni en nyoprettet stilling som personlig assistent til forretningsfører Rebecca Forsman i Forvaltning Storkøbenhavn.

Nina Birkkjær Delfour er uddannet cand. scient. pol. fra Københavns universitet i april i år. Efter gymnasiet og et halvt år i Frankrig arbejdede hun ved siden af studiet som researcher på Berlingske og som programresearcher på Radio24syv. Hun læste desuden et semester i Paris og var i praktik i NIRAS.

Nina er 28 år og datter af en fransk far og en dansk mor. Hun voksede op på et hobbylandbrug i Kvistgård i Nordsjælland.

Nu bor hun i Lejerbo Københavns boligafdeling i Meinungsgade på Indre Nørrebro, hvor hun er medlem af afdelingsbestyrelsen. Nina har tidligere boet i Mjølnerparken.

I Lejerbo skal Nina Birkkjær Delfour være med til at løfte kvalitet og service til et højere niveau i Forvaltning Storkøbenhavn. Hun får ansvaret for at igangsætte initiativer, der skal understøtte Lejerbos visioner og den strategiske udvikling af forvaltningen, som Rebecca Forsman har sat i gang.

Hun får desuden ansvaret for kommunikationen med kommuner, bestyrelser og andre eksterne samarbejdspartnere i relation til løsningen af en lang række bl.a. innovative opgaver.

Nina glæder sig til de mange udfordrende opgaver, der venter forude. Med sit kendskab til politiske processer og viden om strategiudvikling kombineret med erfaring fra flere år som beboer håber hun at kunne bidrage til at styrke Lejerbos position i Storkøbenhavn.

- Jeg kommer til at arbejde sammen med en masse dygtige mennesker, og jeg glæder mig til at blive en del af en boligorganisation, som er i front med bl.a. klimatiltag, energirenovering og boligsociale indsatser. Det er områder, der interesserer mig meget og jeg ser frem til arbejdet i Lejerbo, siger hun.

Og udover de faglige udfordringer, er det da også lysten til at lære mere om beboerdemokrati og almen boligpolitik, der lokker og har fået Nina Birkkjær Delfour til at søge stillingen.

- Jeg tror mit job bliver rigtig sjovt og spændende,og at det kommer til at udvikle mig personligt, siger hun.

I fritiden kan Nina lide samværet med gode venner, at være ude i naturen og læse skønlitteratur. Hun har sammen med 10 veninder dannet en vinklub, som mødes mindst en gang om måneden. Hun holder sig i form med fitness og hun mediterer hver dag. Med til Ninas liv hører også en kæreste, som hun bor sammen med.Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo