Gå til indhold
image

Beboere fra hele Aldersrogade til fritidsdag i Den Grønne Trekant

Oprettet:  28-08-2016

Mange børn og voksne fra Aldersrogadekvarteret var mødt op for at deltage i den hyggelige fritidsdag som lørdag den 27. august blev holdt i Lejerbo Københavns boligafdeling Den Grønne Trekant på Nørrebro.

Det var et fantastisk vejr med solskin og høj klar sensommerhimmel, der prægede Lejerbos gårde, hvor Lejerbo Københavns boligsociale helhedsplan Vores Kvarter i går holdt Fritidsdag for sjette gang.

Formålet med dagen var at synliggøre de fritidsaktivitet, som lokalområdet tilbyder i håb om at få flere børn og unge ud i foreninger, klubber og kulturlivet. Herudover er Fritidsdagen med til at bygge bro mellem de lokale foreninger og kvarterets børn og unge samt deres forældre.


I løbet af dagen havde de ca. 150 fremmødte børn og unge mulighed for at afprøve en masse aktiviteter, da dagen bød på workshops, boder og opvisning. For eksempel havde børnene mulighed for at danse verdensdans, dyrke kickboksning, lære om foto og film i IT-lap og deltage i pigeklubbens smykkeværksted.

Afrobeat for Global Kidz, som er en særlig dansestil, havde inviteret Miss Danmark finalisten Felicia til at give en danseworkshop for børnene. Hun fortalte samtidig sin historie og gav sit bud på, hvordan man som barn og ungt menneske kan opbygge selvtillid og livsglæde gennem at være aktiv og dyrke motion.

En række lokale foreningen og fritidstilbud deltog i arrangementer med info-boder i gården. Der var opstillet stande i gården for ForeningsGuiderne, Jobcenter København, Ungdomsskolen Nørrebro/Bispebjerg og Københavns Kommunes udannelsesvejledning. 

Afdelingsformand Yossef Senounou fik talt med disse to små "beboerdemokrater"

Afdelingsformand Youssef Senounou glædede sig over det fine fremmøde og sagde i sin tale, at fritidsdagen er blevet en stor succes, som har en positiv effekt på børn og unge i Den Grønne Trekant og Vognvænget. Dagen er med til at styrke det sociale liv hos de unge og give dem et skub til at få et aktivt fritidsliv.

Yossef Senounou takkede desuden Helhedsplanens boligsociale medarbejdere for deres indsats i boligområdet og for at have arrangeret en hyggelig dag, som styrker fællesskabet i boligafdelingen og får børn og unge i gang med at dyrke motion og meningsfulde aktiviteter i deres fritid.

Fritidsdagen i Den Grønne Trekant bød selvfølgelig også på god mad og drikke, som blev tilberedt  af et hold af frivillige.Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo