Gå til indhold
image

Gyldenrisparken fejrede 50 års fødselsdag med stor fest

Oprettet:  12-06-2016

Lørdag den 11. juni fyldte Gyldenrisparken på Amager 50 år. Det blev fejret med et brag af en fest.

Solen strålede om kap med de mange festglade beboere og gæster fra de omkringliggende boligbyggerier da Gyldenrisparken i går lørdag fejrede 50 års fødselsdag. 

Der var pyntet med flag og balloner i alle farver og boligafdelingens pige- og drengeklub havde bagt kager, og der var saftevand og kaffe til alle.

På fællesarealerne ved boldbanen var der loppemarked og børnene kunne om eftermiddagen deltage i cirkus og gøglerunderholdning. I en pavillon blev der vist historiske film og billeder fra Gyldenrisparken.

Klokken 18 var der spisning i pavillonen med dejlig mad til ganens glæde og øjets fornøjelse. Under middagen blev der holdt flotte taler af afdelingsformand Marianne Jørgensen, organisationsformand Jan Hyttel og varmemester Michael Jensen, som gav perspektiv på både fortiden, nutiden og fremtiden for Gyldenrisparken.

Afdelingsformand Marianne Jørgensen holdt en smuk tale til sine beboere

Som de fleste vil vide har Gyldenrisparken været igennem en kæmperenovering, der stod på i ikke mindre end 15 år og faktisk først sluttede sidste forår. En renovering som har kostet blod, sved og tårer for de ca. 900 beboere. Den langvarige renovering af Gyldenrisparkens 432 boliger er blevet en succes og i dag kan beboerne glæde sig over at deres boligområde og de flotte udearealer danner rollemodel for hvordan man fremover skal forny almene boligområder.

Under middagen blev der sunget fødselsdagssang og sendt kærlige tanker og stor tak til Gyldenrisparkens to tidligere og nu afdøde afdelingsformænd Herluf Olsson og Bjarne West, som begge på markant vis har bidraget til det Gyldenrisparken vi kender i dag.

Bjarne West, som døde sidste efterår, spillede en central rolle i den store renovering, hvor han stod last og brast med sine beboere gennem mange år. Bjarne West medvirkende i høj grad til det vellykkede resultat.

Festdeltagerne gav desuden klapsalver til Gyldenrisparkens mange ildsjæle, som dagligt gør en stor indsats for beboerdemokrati og godt sammenhold i deres boligområde.

Efter middagen og de tre taler blev der spillet op til dans. Orkestret ”Times Live” spillede glad musik med de største hits gennem tiden. Og alle, der havde lyst, kunne få sig en svingom på dansegulvet.

Gaven fra Lejerbo Københavns organisationsbestyrelse til Gyldenrisparken var et borde- bænkesæt, som vil blive leveret til afdelingen en af de nærmeste dage.

Stort tillykke til Gyldenrisparken!Tekst og foto af Karen VistesenKommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo