Gå til indhold
image

Fejring af landsformandsskifte i Lejerbo

Oprettet:  16-06-2016

I går onsdag den 15. juni blev landsformandsskiftet i Lejerbo markeret med en officiel reception for den afgående og den nye formand.

På Lejerbos landsrepræsentantskabsmøde i maj blev Bent Jacobsen fra Kolding valgt til ny landsformand for Lejerbo. 

Traditionen tro skal sådan en begivenhed fejres og i går onsdag blev landsformandsskiftet markeret med en reception i hovedkontoret i Valby. Hovedpersonerne var den nu tidligere formand Kenneth Høfler og den nye formand Bent Jacobsen.

Administrerende direktør i Lejerbo, Palle Adamsen, holdt en tale, hvor de to formænds egenskaber og arbejdsopgaver blev beskrevet med afsæt i at de begge er jyder, som er kendt for at kunne stå solidt på benene, have brede skuldre og godt udsyn, hvilket ifølge Palle Adamsen netop er kvaliteter, der egner sig for en formand.

Palle Adamsen takkede den afgående landsformand for hans indsats og for et forbilledligt samarbejde gennem mange år. Han kom også ind på, hvor langt Lejerbo er nået, og hvor meget den almene sektor har at byde på. 

Han fremhævede Kenneth Høfler for hans stærke lederskab og store engagement i beboerdemokratiet og desuden for altid at være i godt humør.

Palle Adamsen sluttede sin tale med at sige, at han ser frem til samarbejdet med Bent Jacobsen, som allerede er godt igang og han glæder sig til at fastlægge seriøse og ambitiøse mål for Lejerbo de kommende år.

Farvel til aalborgenser og goddag til kolingenser

Kenneth Høfler kvitterede i sin afskedstale for en spændende tid og for at der har været rum til at være formand med et godt samspil med administrationen, medarbejderne, beboerdemokraterne, BL og afdelingerne over hele landet.

- Jeg har siddet 6 år i formandsstolen. Det har været spændende, og jeg føler mig privilegeret over at have arbejdet sammen med dygtige mennesker både i hovedbestyrelsen og i Lejerbos administration. Og bare rolig jeg vil stadig være her for Lejerbo og beboerdemokratiet, sagde Kenneth Høfler.

Den nye formand Bent Jacobsen takkede også Kenneth Høfler for indsatsen, og understregede i sin tale, at der er lagt et godt grundlag for de kommende års arbejde, at Lejerbo er inde i en sund udvikling, men også at det bliver nødvendigt at fokusere på løsningen af de udfordringer, som den almene boligsektor står overfor bl.a. på flygtningeområdet.

Kenneth Høfler og Bent Jacobsen blev begavet med flasker, blomster og varme hilsner i anledning af formandsskiftet.

Se billedserie fra receptionen: 


Lejerbos kursuschef Susanne Frelsvig havde en gave med til nye formand

BL's direktør Bent Madsen (i midten) kom for at sige farvel til Kenneth Høfler og goddag til Bent Jacobsen

Organisationsformand Jan Hyttel fik en snak med BL's Bent Madsen


Der var blomster, flasker og varme hilsner fra venner, kolleger og forretningsforbindelser, som ønsker Bent Jacobsen held og lykke med arbejdet som landsformand for Lejerbo

Tekst og foto af Karen VistesenKommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo