Gå til indhold
image

Rejsegilde i går på Lærkevej

Oprettet:  11-03-2016

Lejerbo København er nu nået så langt med renoveringen af afd. 107-0 Lærkevej at der i går torsdag den 10. marts kunne fejres rejsegilde på byggepladsen.

Solen tittede frem, da Lejerbo København i går eftermiddag holdt rejsegilde på Lærkevej og dermed fejrede håndværkernes indsats og en milepæl i byggeriet.

Renoveringen af afdelingen på Lærkevej omfatter en sammenlægning af de eksisterende 36 små boliger, fortrinsvis 1-værelses lejligheder, der bliver lagt sammen to og to, så der i alt bliver 18 ret store familieboliger samtidig med at ejendommen gennemgår en omfattede energioptimering, så den lever op til moderne energikrav.

Der har været flere forhindringer undervejs med bl.a. de bærende bygningskonstruktioner i det ældre hus, men nu har problemerne fundet deres løsning og resultatet af ombygningen tegner til at blive rigtig flot og godt for beboerne.

Det var en glad organisationsformand Jan Hyttel, der på bygherrens vegne kunne holde en tale til rejsegildet, hvori han takkede håndværkere, arkitekter, entreprenører og ingeniører for fælles indsats og et rigtig godt samarbejde om byggeriet Lærkevej.

- Afdelingen på Lærkevej har igennem flere år været nedslidt og ikke særlig pæn at se på, men det er slut nu, for når byggeriet er færdigt om ikke så længe, vil det fremstå som nyt og funklende flot. Det bliver Lærkevejs flotteste boligbyggeri og et attraktivt sted for folk at bo, sagde Jan Hyttel.

Robert Jensen, administrerende direktør i Hald & Halberg, der er hovedentreprenør på byggeriet, er heller ikke i tvivl om, at afdeling 107-0, vil blive et fyrtårn, der kommer til at forskønne området. Han deltog i rejsegildet sammen med produktionsdirektør Kurt Halberg.

Rejsegildet på Lærkevej blev naturligvis fejret med krans på taget, hurraråb og servering af pølser, øl og vand til håndværkerne og de indbudte gæster. 

Lejerbo København gennemfører det store projekt på Lærkevej i samarbejde med Zeso Architects, Hald & Halberg A/S og ingeniørfirmaet Wissenberg. 

De nye familieboliger på Lærkevej bliver på hver ca.100 kvadratmeter og får en fælles tagterrasse. Boligerne forventes at være klar til indflytning i løbet af foråret 2016.


Arkitekt Per Jensen fra Lejerbo Byg og organisationsformand Jan Hyttel

Robert Jensen (tv), administrerende direktør i Hald & Halberg, i godt selskab 

Boligerne på Lærkevej får fælles tagterrasse med en fantastisk udsigt

Tekst og foto af journalist Karen VistesenKommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo