Gå til indhold
image

Jan Hyttel blev fejret i fin stil

Oprettet:  07-02-2016

Der var fest, farver og mange gæster til organisationsformand Jan Hyttels 70 års fødselsdagsfest i Lejerbos kantine fredag den 5. februar. Også Københavns overborgmester Frank Jensen kom for at ønske Jan tillykke med fødselsdagen.

Det var Lejerbo Københavns organisationsbestyrelse som i fredags havde inviteret Lejerbos ansatte, beboerdemokrater og samarbejdspartnere til reception for at fejre Jan Hyttel, der rundede 70 år den 18. december sidste år.

Bestyrelsesmedlem Marianne Jørgensen bød velkommen til gæsterne på organisationsbestyrelsens vegne.

Gæsterne blev budt på lækker buffet, samt, øl, vand og vin. Snakken gik livligt og der blev holdt taler af blandt andet Lejerbos administrerende direktør Palle Adamsen og forretningsfører Steffen Boel Jørgensen samt afdelingsformand Susanne Buxbom fra afdelingen på Skotlands Plads og beboerdemokrat Per Brynoldt fra seniorbofællesskabet Grønnings Have.

Steffen Boel Jørgensen takkede Jan Hyttel for et godt samarbejde gennem mange år, og han fremhævede Jan for hans stærke lederskab, hans gejst, viljestyrke og kærlighed til beboerdemokratiet, der har været med til at skabe begejstring og selvtillid i Lejerbo København og gøre organisationen til en stærk almen bygherre i hovedstaden.

Sidst på eftermiddagen dukkede Københavns overborgmester Frank Jensen op i Valby for at gratulere fødselaren.

Lejerbo København har et tæt samarbejde med Københavns Kommune om opførelsen af mange nye almene byggerier i hovedstaden og er blandt andet udpeget til at være tovholder for en stor masterbyudviklingsplan for Vermundsgadekvarteret, der allerede nu er godt i gang med at blive det nye hippe sted i København.

Jan Hyttel blev begavet med flasker, blomster og varme hilsner i anledning af sin fødselsdag. Fra organisationsbestyrelsen fik han et gavekort til et jagtkursus.

Organisationsformanden takkede glad og rørt for det hele og lovede at alderen ikke på nogen måde er en hindring for hans lyst til at stå i front for Lejerbo København mange år frem. Under hele festen var Jan Hyttel  selvfølgelig flankeret af sin ægtefælle Irene.

Steffen Boel Jørgensen holdt en hjertelig tale til Jan

Frank Jensen ønsker sig flere almene boliger i hovedstaden, og i Lejerbo København og organisationsformand Jan Hyttel har han en stærk almen bygherre som samarbejdspartner

Bestyrelsen fra Aldersrogade kom med gaver og godt humør

-Du er stædig som en vestjyde og siger altid ja til en god frokost og når vi så sidder der siger du: "Nå, hvad handler det her så om?". Palle Adamsen holdt en tale fuld af sjove anekdoter fra hans samarbejde med Jan gennem mange år. Efter talen var der håndtryk og smil.

70 år og stadig populær hos kvinderne

Steffen Boel Jørgensen i samtale med Irene Hyttel

 

Rød er en pæn farve, mener Frank Jensen. Der må være en grund til at I omgiver jer med sådan en pæn farve i Lejerbo, lød det muntert fra overborgmesteren, som ankom til Jans reception sidst på eftermiddagen og kastede ekstra glans over festen med sit gode humør. 

Organisationsbestyrelsens Marianne Jørgensen lod ordene strømme fra hjertet

To gæve beboerdemokrater: Gerda Braae Nielsen fra Bomiparken og Sus Led fra Gyldenrisparken på Amager


Omkring 80 gæster dukkede i løbet af eftermiddagen op for at ønske Jan Hyttel tillykke med fødselsdagen

Jan Hyttel og hans ægtefælle Irene kommer ikke til at mangle mad og drikke i den kommende tid. Gavebordet blev i løbet af festen fyldt med flasker, lækkerier, bøger, blomster og søde hilsner.


Tekst og foto af Karen Vistesen 

 

 Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo