Gå til indhold
image

Afdelingerne i Valby har fået en netværkskoordinator

Oprettet:  09-12-2016

Afdelingerne i Akacieparken og på Lukretiavej i Valby har for egne midler ansat Mohammed Sobhie som deres nye beboer- og netværkskoordinator.

Lejerbo Københavns helhedsplan Rum for Liv, der har medvirket til at gøre afdelingerne i Akacieparken og på Lukretiavej til trygge og åbne boligområder, lukker ned til nytår efter otte års indsats. Landsbyggefonden, der bevilger pengene, har vurderet, at der ikke er brug for at forlænge indsatsen. De mener, at der er andre boligområder, der har mere brug for støtten.

 

Det er nu op til beboerne selv at videreføre de aktiviteter og projekter, der er startet under Helhedsplanen. Til denne opgave har afdelingerne for egne midler ansat Mohammed Sobhie som skal være afdelingernes nye beboer- og netværkskoordinator. 


Han skal sammen med beboerne og andre aktive i boligområderne være koordinator på indsatser og aktiviteter, der er sat i gang under helhedsplanen samt medvirke til at afdelingerne fortsætter den gode kurs og vedvarende udvikler sig til attraktive boligområder.


Muhammed Sobhie har en diplomuddannelse i teori og metoder i boligsocialt arbejde fra Professionshøjskolen Metropol og han har derudover en uddannelse som IT-tekniker. Han har 15 års erfaring med boligsocialt arbejde, blandt andet var han i otte år ansat som projektleder i 3B’s Høje Gladsaxe Helhedsplan, hvor han stod i spidsen for de boligsociale projekter for børn og unge. Han har tidligere været IT-administrator og integrationskonsulent  på Kvarterløft Nørrebro Park.


-Jeg ser frem til de mange udfordrende opgaver, der venter forude og ikke mindst glæder jeg mig til at arbejde med områdets 600 børn og unge, som vi skal have sendt godt i vej, så de kan få uddannelse, job og et godt liv. Mit fokus i arbejdet som netværkskoordinator vil i høj grad være på beboernes behov, det er deres ønsker, det handler om og derudover vil jeg lægge vægt på at videreføre det gode samarbejde, som beboerne og helhedsplanens medarbejder, har opbygget til lokale aktører i boligområdet, Når vi arbejder sammen om tingene, når vi længst, siger Mohammed Sobhie.


Mohammed Sobhie er 37 år, han er gift og far til 3 børn. Familien bor i Søborg. I fritiden kan Mohammed lide at dyrke sport og han er lystfisker. Han er også meget glad for at tegne og male.Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo