Gå til indhold
image

HighFive sammen om Amager har fået ny hjemmeside

Oprettet:  12-11-2016

Lejerbo Københavns boligsociale ungdomsprojekt "HighFive sammen om Amager" er blevet opgraderet med en ny hjemmeside.

HighFive sammen om Amager blev søsat for fire år siden for at motivere børn og unge i boligafdelingerne på Sundholmen - og andre interesserede unge i området - til at komme i gang med sport og meningsfulde fritidsaktiviteter, der kan give gode oplevelser og styrke deres selvværd.

Erfaringer viser, at unge som er fysisk aktive og med stærkt netværk har lettere ved at komme i uddannelse og job.

Lige fra starten har områdets unge taget godt imod projektet, som er blevet en vellykket boligsocial indsats på Amager.

Omdrejningspunktet for projektet har været et hjemmeside, der oplyser de unge om, hvilke aktiviteter der findes i området og senere er også to cafeer i afdelingerne på Holmbladsgade og Sundholmen kommet til.

Cafeerne fungerer som platform for kvarterets unge og beboerne. Her er faste ugentlige aktiviteter som street-sport, fællesspisning, lektiehjælp, kreativt værksted, fritidsjobkonsulent, samvær og netværk. 

- Vi kører på fjerde år og med stadig innovativ udvikling og med nye tiltag i hatten var det tid for os at få skabt en ny hjemmeside. Nu håber vi, at både de unge og vores efterhånden mange forskellige samarbejdspartnere vil tage et kig ind i vores univers, samt sprede budskabet om hjemmesiden, så den kan blive læst og brugt til gavn for vores projekt, siger Sisse Elmer Thomsen, social koordinator og projektleder af HighFive sammen om Amager.

I HighFive projektet arbejder Sisse Elmer Thomsen sammen med frivillige unge fra området, Helhedsplanen og lokal aktører om at skabe tilbud, som kan bidrage til det gode liv for børn og unge på Sundholmen.

Den nye HighFive hjemmeside kan ses på web-adressen
http://www.highfivesammenom.dk
Kommentarer

Påkrævet felter
Skriv det som står på billedet
<januar 2018>
mationtofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo