Gå til indhold

Fra afdelingerne

Her vil vi bringe indlæg og læserbreve fra jer, der har noget i jeres afdeling I gerne vil dele med hele Lejerbo-København.

Eller jer, der ønsker er at gøre denne side til et forum for debat med fælles interesse for alle Lejerbo afdelinger i København.

Send os en mail med det I ønsker optaget, så sørger vi for at få sat det på siden. 

Akacienyt: Download (pdf)

Video fra Akacieparken: Se den her

Af chefkonsulent Eskild Dahl Pedersen:

Beboerne fra Mjølnerparken holdt oplæg på seminar i Odense

Center for boligsocial udvikling (CFBU) havde til sit seminar i Odense den 24. januar 2011 spurgt helhedsplanen i Mjølnerparken om de kunne holde et oplæg om deres boligsociale arbejde. 40 minutters oplæg efterfulgt af 40 minutters besvarelse af spørgsmål fra tilhørerne. Beboerne havde forberedt sig godt og lavet en powerpoint, som du kan se ved at klikke på nedenstående link til CFBU's hjemmeside. Du finder powerpointen under Nyheder: Præsentationer fra seminaret.

http://www.cfbu.dk  upload/Oplaeg5 Mjoelnerparken.pdf

Beboernes oplæg blev givet af miljømedarbejder Ahmad El-Khatib, beboerbladets ansvarshavende redaktør Fatema Hussein, fritidsambassadør Salim El-Chahabi og kommunikationsambassadør Sumaya Mahad. For hver af beboerne var det første gang de skulle holde oplæg foran et publikum. I den efterfølgende paneldebat besvaredes mange spørgsmål og beboerne deltog aktivt i besvarelserne.

Beboernes præsentation var genstand for applaus og anerkendelse. Arrangørerne og repræsentanter fra Københavns kommune og fra Landsbyggefonden gav efterfølgende udtryk for, at beboernes optræden og det arbejde for helhedsplanen, de havde fremvist var en positiv inspirationskilde. Og efterfølgende er der kommet mails fra flere tilhørere som spørger ind til dette og hint og lader forstå, at det havde været en stor og positiv oplevelse at lytte til beboernes oplæg.

 

<februar 2018>
mationtofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
567891011

Kontakt webmasteren

Du er altid velkommen til at kontakte Lejerbo Københavns hjemmeside.

Har du forslag til artikler, nyt om navne, ting til vores kalender eller andet, der kan tænkes at have interesse for hjemmesiden, så skriv til kbh@lejerbo.dk eller kontakt webredaktør Karen Vistesen på journalist@karenvistesen.dk

Læs mere om hjemmesiden

Nyheder fra Lejerbo

Region
Hovedstadsregion
Gl. Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf. 70121310
Genveje
Lejerbo